علی پور رییس شورای اسلامی شهر الوند در معابر شلوغ و پر ترافیک شهر به منظور ساماندهی به وضعیت توقف خوروها و اخذ عوارض ، پارکبان کار خود را آغاز کند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری الوند، رئیس شورای اسلامی شهر با اظهار جمله فوق افزود : با ایجاد پیاده روی عریض خیابان امام لزوم ساماندهی توقف خودروها به چشم می خورد و به همین دلیل با درخواست شهرداری در خصوص ایجاد پارکبان در خیابان سهروردی ، ۲۲ بهمن ، رحیمیان موافقت شد و امیدوارم شاهد رشد فرهنگ ترافیک در بین شهروندان باشیم .
وی حق پارکینگ در معابر ذکر شده در مدت زمان ۳۰/۱ ساعت را ۲۰۰۰ ریال ذکر کرده و افزود برابر دستورالعمل صادره از نیروی انتظامی کل کشور ، حق السهم پیمانکار (شرکت راهگشای نیروی انتظامی ) و شهرداری تعیین شده و در صورت صدور هرگونه دستورالعمل جدید از سوی ناجا برابر آن اقدام خواهد شد .
وی افزود برای رفاه جانبازان و معلولین در هر خیابان ۳ نقطه برای پارک رایگان در نظر گرفته شده است .
رئیس شورای اسلامی شهر الوند : در پایان گفت اجرای طرح پارکبان در شهر الوند به سازمان اتوبوسرانی شهر الوند و حومه تفویض اختیار گردیده است .
شنبه ۱۹ دي ۱۳۸۸ ۱۰:۲۰:۲۳
نظرها:
رضا - با سلام
آقای علیپور شما یک وعده در انتخابات شورا داده بودید ولی الان نزدیک پایان دوره شوراست چرا به وعده خود عمل نمیکنید وعده شما این بود که پس از پیروزی در انتخابات مشکل اوقافی شهرستان البرز رو حل میکنید البته لازم به تذکر است که شما نماینده شورار الوند هستید نه شهرستان البرز